Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Τι πραγματικά συμβαίνει και τι πρέπει να κάνουμε!

Στην πατρίδα μας έχει επιβληθεί μια ιδιότυπη, διηνεκής οικονομική ομηρία – κατοχή, με πρόσχημα την «υπερχρέωση» της χώρας, που έχει οδηγήσει το λαό μας σε προοδευτική φτωχοποίηση και εξαθλίωση.

Ένα απατηλό, προσχηματικό και παράνομο χρέος που οι τρισάθλιες, μνημονιακές πολιτικές, αέναης λιτότητας και ξεπουλήματος του δημόσιου πλούτου της χώρας, αντί να το μειώνουν σκόπιμα το αυξάνουν! ....

Οι ακολουθούμενες νεοφιλελεύθερες, υποτακτικές, από όλες τις κυβερνήσεις των μνημονίων, πολιτικές έχουν ισοπεδώσει τις κατακτήσεις και τα δικαιώματα των εργαζομένων, έχουν δημιουργήσει στρατιές ανέργων, έχουν φτωχοποιήσει πλατιά, λαϊκά στρώματα του πληθυσμού, έχουν κουρελιάσει το Σύνταγμα και έχουν οδηγήσει τη Δημοκρατία στο απόσπασμα.

Η πατρίδα στενάζει κάτω από την «μπότα» του ράιχ Μαρκ-ευρώ, ενός νομισματικού «όπλου» υποταγής και εκβιασμών, το οποίο επέβαλε ο αναδυόμενος γερμανικός ηγεμονισμός, που θεωρεί ξανά την Ευρώπη δικό του ζωτικό χώρο και την οποία επιδιώκει να ξανακατακτήσει με εργαλείο του τώρα τους ευρωπαϊκούς κανόνες και μηχανισμούς που το ίδιο το Βερολίνο προοδευτικά έστησε και οι οποίοι προάγουν το κυρίαρχο ευρωατλαντικό ιδεολόγημα: τον άκρατο, τραπεζοκλεπτικό νεοφιλελευθερισμό.

Αυτό που σήμερα πρώτιστα απαιτείται, ειδικά αυτή την κάλπικη εποχή που κυβερνούν νεοδωσίλογοι απατεώνες, οι ψευτοαριστεροί, αναίσχυντοι και προπετείς Τσιπραίοι είναι η ΑΦΥΠΝΙΣΗ των συμπατριωτών μας, ώστε να αντιληφθούν τον συγκεκαλυμμένο, αλλ' όμως υπαρκτό εχθρό, να αντισταθούν και να ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ για την πολιτικο-οικονομική ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ της χώρας και του λαού της από τα μνημονιακά, ευρωγερμανοκατευθυνόμενα δεσμά και να οδηγήσουν τους ντόπιους πολιτικούς ενόχους, τους γερμανοδωσίλογους προδότες και μνημονιακούς συνεργάτες τους στα ειδικά δικαστήρια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...