Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

«Οργή Θεού οι… πυρκαγιές»: Προκαλεί το κοινό αίσθημα ο φασίστας Αμβρόσιος

Σε ένα χυδαίο, ανορθολογικό και κυρίως προσβλητικό- απέναντι στα θύματα της τραγωδίας που έπληξε την Αττική και τη νοημοσύνη του κόσμου- παραλήρημα προέβη ο μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος. 

Σε ανάρτηση στο προσωπικό του ιστολόγιο, ο μητροπολίτης ούτε λίγο ούτε πολύ, απέδωσε τον πύρινο όλεθρο στην….

“κατάρα του Θεού”!!

Σύμφωνα με τον- γνωστό για τις φασιστικές, χρυσαυγίτικες και σκοταδιστικές του απόψεις- Αμβρόσιο, η… αθεϊα των κυβερνώντων προκάλεσε την οργή του Θεού.

«Σε καιρούς αποστασίας από τό δρόμο του Θεού θα εκδηλώνεται η οργή του Πανοικτίρμονος Θεού με διάφορα φυσικά καταστροφικά φαινόμενα, όπως για παράδειγμα σεισμοί, πείνα, επιδημίες και αρρώστεις λοιμικές, αιματοχυσίες, εγκληματικότης, καταστρο- φικές φωτιές, σύνεφα καπνού, που θα ανεβαίνουν μέχρι τόν ουρανό!» γράφει μεταξύ άλλων στο παραλήρημα του ο χουντικός μητροπολίτης.

Στην συνέχεια, ο Αμβρόσιος αραδιάζει μια σειρά αποφάσεις της πολιτείας (θρησκευτικό όρκο, πρωϊνή προσευχή στα σχολεία, νομιμοποίηση γάμου ομοφυλόφυλων, κλπ) οι οποίες- όπως σημειώνει προκλητικά- επέφεραν την… «θεϊκή οργή».

Ο σκοταδισμός και η χυδαιότητα ενός δεδηλωμένου φασίστα σε όλο της το μεγαλείο, να προκαλεί και να προσβάλει τη νοημοσύνη ενός ολόκληρου λαού.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...